Kold luft ..eller?

Kold luft ..eller?

Varm eller kold luft

Nogle må jo være modvægt til den ukuelige optimisme, der florerer på nettet

Omsorg i moderne tid.

Uaktuelle kommentarerPosted by Leif Jensen Sat, April 24, 2010 16:01:21

Omsorg

Vi vil ha' noget mere omsorg. Og ikke bare sådan ligegyldig, tilfældig omsorg.

Nej målrettet omsorg til personer og grupper, som har særlige behov.

Og efter at have hørt radio i dag er jeg ikke i tvivl om, at der er en særlig gruppe medborgere, som har et særligt behov for omsorg.

Og det er Singler - ikke singler i al almindelighed, men singler i helt særlige situationer.

Ny forretningside.

Og her fostrer min grundlæggende humanistiske indstilling og mit udprægede forretningstalent virkelig en ide til en ny netservice.

Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt der skal være tale om en datinglignende service, eller det mere skal have karakter af en decideret netbutik.

Men når jeg er færdig med mine overvejelser, skal jeg nok give besked her på Bloggen.

Og hvad handler det så om.

Jo, indslaget i radioen i dag handlede om det stærkt fordrejede fænomen, at mænd skulle være mere pyldrede når de er syge, end kvinder er.

Langt de fleste almindelige mennesker ved jo godt, at sådan er det ikke. At kvinder så kan have en anden opfattelse er noget andet, og for os andre helt uforståeligt.

Men tilbage til singlerne.

Det fremgik klart af den pågældende radioudsendelse, at singlemænd virkelig mangler en kvinde, som kan lytte andægtigt og medfølende til ham, når han ligger "på gravens rand" med 37,8 i høj feber.

Og når man så ved, hvor stort et behov kvinder har for at øve omsorg - nogle gange grænsende til forsorg - så vil det da være oplagt, at "parre" disse singler på nettet.

Så kan singlemændene få den livsnødvendige omsorg og singlekvinderne få mulighed for at øse deres ægte medfølelse ud over den hungrende mand.

En ren win-win situation.

Og så kan det jo gøres anonymt, lidt ligesom sæddonation.

Hvad skal det koste.

Ved nærmere eftertanke tror jeg alligevel, at det skal være næsten gratis. Måske et lille månedsabonnement på 125,- kr, hvorefter man frit kan benytte servicen hele døgnet. Et chat-forum tror jeg vil være det rigtige. Man kunne jo så overveje en form for udvidet abonnement, hvor der også kunne ydes services ved sværere tilfælde. F.eks. hvis temperaturen sniger sig over 38 grader.

Ja, jeg tror faktisk at de fleste vil kunne se det rimelige i, at prisen er temperaturafhængig, eventuelt kombineret med en kropsdelsdefineret tillægspris.

Og i og med at jeg går ind for ligestilling, skal der selvfølgelig være parallelitet i priserne for mænd og kvinder.

For umiddelbart virker det ihvertfald rimeligt for mig, at man som kvinde skal betale lidt mere for at øve omsorg for en mand med 38 i feber og ondt i hovedet, end 37,8 grader og ondt i albuen. Man er jo som kvinde meget mere betydningsfuld for den kvæstede mand jo værre hans tilstand er.

Virksomheders sociale ansvar.

Mange større virksomheder profilere sig jo blandt andet på at donere hjælp til forskellige sociale formål, så jeg har tænkt på, at denne chat-service kunne være vort lille firmas sociale samvittighed.

PSC Pædagogisk Service Center - proceskonsulenter og omsorgsagenter.

Det lyder da meget godt.

Og kan det så give et tiltrængt bidrag til indtjeningen, så gør det jo ikke noget.

Jeg skal jo også tænke på mig selv.

Nå, nu bliver det ikke til mere - jeg føler mig lidt sløj, så jeg må hellere søge tilbage til havestolen og blive forkælet lidt af min kone. Det er noget med næste revnet lillefingernegl - og man skal jo passe på, for mange store skader begynder jo i det små.

Jeg har, så vidt jeg har kunnet registrere, ikke temperatur over de normale 37 grader.

Ha' en go' weekend.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.