Kold luft ..eller?

Kold luft ..eller?

Varm eller kold luft

Nogle må jo være modvægt til den ukuelige optimisme, der florerer på nettet

Simpel matematik

Uaktuelle kommentarerPosted by Leif Jensen Mon, September 27, 2010 22:14:30
Administration eller politik.
Jeg har altid forsøgt at balancere på den rigtige side af administration og politik. Og det er indtil nu lykkedes meget godt - når jeg selv skal sige det.
Så derfor er jeg glad for, at jeg i dette indlæg kan holde denne linje uden slinger i valsen.

Det er ren matematik.

Jeg vidste, at der var noget, jeg havde overset. Så derfor var det godt, at jeg så TV-avis i aften.
Der var et indlæg om høje lønninger i det offentlige, eller måske mere præcist i en lille del af det offentlige. Nemlig kommunale topchefer.
Jeg tror såmænd, at deres lønninger alt overvejende er både rimelige og velfortjente, så det er ikke det, der gav mig lyst til at skrive dette indlæg,
Nej det var en jysk kommunaldirektørs gode argument for de seneste års klækkelige lønstigninger til kommunaldirektører.
Og det er her, min virkelige spidskompetence, nemlig matematikken, fik mig til at spidse ører.

Brede skuldre og tunge byrder.

Argumentet var, at tidligere var der 275 kommunaldirektører til at dele arbejdet med at lede kommunerne administrativt, og nu er der kun 98, så derfor har de 98 tilbageblevne selvfølgelig fået meget mere arbejde.
Og så var det jeg tænkte, at med de kommende kommunale budgetter, hvor der i næsten alle kommuner skæres ned på alle faggrupper, uden at arbejdsmængden reduceres, vil det jo være oplagt, at følge den samme logik.
Færre medarbejdere til samme arbejdsmængde vil jo, ud fra ovenstående logik, være et godt argument for Danmarks Lærerforening, HK, FOA, BUPL, DJØF m.fl., når der skal forhandles løn næste gang - altså anskuet ud fra en rent administrativ matematisk vinkel.

Og så til et andet anliggende, som ligger mig på sinde.
Og som lovet indledningsvis holdt jeg mig igen på den rigtige side af politik og administration, for som vi siger i det daglige "det er jo politik, og det har jeg som ydmyg embedsmand ingen mening om".
Og det er bare så vigtigt, at holde sin sti ren, specielt når man har nære familiemæssige forbindelser til personer, der bor i Schweiz, og hverken ved præcist hvor mange dage om året de er i Danmark, eller måske endnu værre, ikke engang ved, hvad de betaler i skat i Schweiz.
Jeg siger det ikke for at udlevere nogen, men måske var der lige noget, nogen skulle tænke lidt over der.
Måske kunne det endda afføde en "offentlig undskyldning" for eksempel i et indlæg på www.pellelarsen.dk. Det er jo blevet så moderne, at undskylde og du skal da ikke stå tilbage for Lene og Helle.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.