Kold luft ..eller?

Kold luft ..eller?

Varm eller kold luft

Nogle må jo være modvægt til den ukuelige optimisme, der florerer på nettet

Elendig dag

Nu er jeg virkelig surPosted by Leif Jensen Wed, November 11, 2009 20:35:30
En spildt dag.
Kender du det - en dag, hvor man skal lede virkelig længe for at finde noget at være sur over. Sådan en dag har jeg haft i dag. Og jeg har virkelig forsøgt at finde noget. Men uden succes. Så derfor glæder jeg mig virkelig meget til i morgen, hvor det er torsdag og jeg derfor har et til at være ekstra længe på arbejde. Så der skal jeg nok finde på noget at blive sur over.
Jeg lover at jeg vil være kritisk overfor kolleger, forholde mig virkelig kritisk til frokosten, brokke mig over, at det altid er mig der skal skrive referat fra vores møder, køre helt til Smørum for at holde møde med dem jeg arbejder sammen med og formodentlig lave mad, når jeg kommer hjem fra arbejde.
Og så styrker det da bestemt også lysten til at lede efter noget at være sur over, når man sidder og ser "Hjælp - min kone er skidesur".
Så det bliver garanteret en rigtig god dag i morgen.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pelle Larsen Thu, November 12, 2009 00:08:32

Jeg mener bestemt at der er masser at være sur over. Svineinfluenza, kommunalvalg og mange andre ting. Og hvis man mangler noget at brokke sig over kan man altid ty til vejret. Det er en sikker vinder/taber alt efter tilgangen. Og pas nu på at du ikke bliver for positiv, det klæder ikke nogen at smile hele tiden. Desuden smitter det værre end svineinflueza...

Posted by Lone Simonsen Wed, November 11, 2009 22:23:45

Ih, alså Leif - jeg tror jeg kender dig så godt, at jeg kan sige : du har bare ja-hatten på ! Og husk at lige meget hvad, så hænger man på sin personlighed ! Og din er heldigvis for dine omgivelser, fyldt med humoristisk- selv-distance-finurlig-ironi-på-en-anerkendende-måde!!

God dag ;)