Kold luft ..eller?

Kold luft ..eller?

Varm eller kold luft

Nogle må jo være modvægt til den ukuelige optimisme, der florerer på nettet

Jeg er blevet bedstefar

Løst og fast, mest fastPosted by Leif Jensen Sun, November 22, 2009 17:58:00
Som lyn fra en klar himmel.
Ja, så skete det. Jeg er blevet bedstefar.
I fredags var vi inviteret til sen frokost hos mine svigerforældre sammen med svoger og hans kone. Og selvfølgelig skulle svigerforældrene under kaffen fortælle at nu har de 17 eller 18 oldebørn. (Selvfølgelig kan det være svært at holde styr på i den alder og med så mange.) Og svoger og konen sad der og underholdt med at de nu har 6 børnebørn og et mere på vej indenfor de nærmeste 14 dage. Og der sad vi så.
Men pludselig gik det op for os, at vi da har et barnebarn takket være vores handlekraftige datter. Godt nok lidt uortodokst - altså ikke datterens handlekraft, men det med barnebarnet.
Det er nemlig kommet til via adoption. Men som jeg altid har sagt, så er dem jeg har giftet mig til lige så gode som dem af egen avl. Så adoption gælder skam også.
Grunden til, at vi ikke er buset ud med det tidligere er, at det ikke rigtig var gået op for os, før vi sad der og skulle høre på de andres pral. Men det kan nok være, at vi lige rankede ryggen, da vi kunne fortælle, at vi er bedsteforældre til Grendon. En køn knægt på ca. 2½ år.
Godt nok orangutang og bosiddende et eller andet sted vist nok på Borneo. Men i vores situation tæller det hele med.
Måske en omvendt Darwin.
Og så kan man jo altid filosofere lidt over Darwins lære.
For det er godt nok en lang vej fra abe over de mange udviklingstrin, for derefter at vende tilbage som barnebarn i skikkelse af Orangutang.
Og måske kunne man, når man ser sig om i det politiske landskab få den tanke, at de mellemliggende trin slet ikke har fundet sted. Men det vil nok blive for omfattende at uddybe i denne lille klumme. (Så der er allerede stof til den næste).
Men måske er der simpelthen tale om direkte slægtskab uden forstyrrende mellemled. I virkeligheden en temmelig spændende tanke. En omvendt Darwin.
Nå men for at gøre en lang historie kort. Så er vi glade for ham, har hørt at han opfører sig godt, og at han på grund af veludbyggede sociale kompetencer allerede er rykket tre klasser op i skolen.
Jeg skal selvfølgelig nok få lagt nogle billeder ind når jeg får dem, og lige har kontrolleret, at ligheden med mig ikke er alt for påfaldende.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.